İshak Bulut - Müdür Yardımcısı/Uzman Öğretmen

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak 2017 yılından itibaren Lokman Hekim Anadolu Lisesinde görev yapmaktadır. Evlidir.

Görev Tanımı

1-Müdür yardımcısı, eğitim ve öğretim, yönetim, rehberlik ve denetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre karşı sorumludur.

2-Müdürün izinli veya görevli olduğu durumlarda müdüre vekâlet etmek.

3-Yabancı uyruklu öğrenci iş ve işlemlerini mevzuatına uygun yürütmek.

4-Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetlerinin Rehber öğretmenle birlikte yürütülmesini sağlamak.

5-Kaynaştırma öğrencileri ve eğitim tedbiri kararı uygulanan öğrenciler ile ilgili iş ve işlemleri ilgili mevzuatına göre yürütmek.

6-Nakil ve kayıt kabul işlemleri ilgili mevzuatına göre yürütmek.

7-Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütmek. Resmi yazıları DYS üzerinde hazırlayıp imzalayarak müdürün onayına sunmak ve ilgili bürolara ve makamlara göndermek. Gelen evrakların gereklerini gününü geçirmeden yapmak. Müdürü bilgilendirmek. Müdürün havale ettiği dilekçeleri DYS üzerinden gelen evrak sistemine kaydetmek ve gereğini yapmak.

8-E-Twinning, DYNED ve ODAK projesi kapsamına giren iş ve işlemleri yapmak.

9-ÖSYM, Anadolu Üniversitesi, MEBBİS ve Milli Eğitim Müdürlüklerinin düzenlediği her türlü sınavlarla ilgili bina iş ve işlemlerini yürütmek.

10-ÖSYM Başvuru İşlemleri Sistemini kullanarak başvuru ve tercih hizmeti vermek.

11-Brifing dosyasını hazırlamak ve istendiğinde okul müdürüne sunmak.

12-MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamındaki iş ve işlemlerin yürütülmesini sağlamak.

13-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce taşıma ve yemek ihtiyaçları karşılanan öğrencilerle ilgili iş ve işlemlerin mevzuatına uygun yürütülmesini ve sağlamak ve puantajları zamanında taşımalı modülüne girmek.

14-Okul Aile Birliği´nin kantin, okul servisleri, genel kurul, aylık ve yıllık bilanço, tahmini bütçe, TEFBİS kayıtları, piyasa araştırma, satın alma, banka iş ve işlemlerinin mevzuatına uygun yapılmasını sağlamak.

15-Okul Web sitesinin yayınlarının incelenerek güncellenmesi ve güncel kalması ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek.

16-Stratejik Planlama, ile ilgili iş ve işlemler ve Sivil Savunma Planlarını yapmak.

17-4207 sayılı kanun kapsamında öngörülen idari işleri memur ile birlikte yapmak.

18-Okul öğrenci ödül ve disiplin kuruluna başkanlık etmek.

19-Öğrenci devam ve devamsızlıklarını izlemek, devamsızlık yapan öğrencilerin velileriyle iletişim sağlamak ve gerektiğinde rehber öğretmenle işbirliği yapmak.

20-Muayene-kabul komisyonu ile sayım kuruluna başkanlık etmek, bu konulardaki işlemleri mevzuatına göre yürütmek.

21-Her türlü tebligat işlemini mevzuatına uygun olarak gerçekleştirmek, adli ve idari yargı ile ilgili işlemleri yürütmek.

22-Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek ve gerekli olanları imzalamak.

23-Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılmak, başkanlık etmek ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek.

24-Verilen nöbet görevini yürütmek, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izlemek, nöbet raporlarını incelemek, varsa sorunları müdüre iletmek.

25-Sorumluluğuna verilen 9. ve 11. sınıf öğrencileriyle ilgili iş ve işlemleri müdür ile işbirliği içinde yürütmek.

26-Okulda hazırlanan ve yürütülen her türlü proje, yarışma ve gezi faaliyetlerini koordine etmek. Evraklarının eksiksiz hazırlanmasını sağlamak.

27-(Değişik: RG 16/9/2017-30182) Taşınır kayıt yetkilisi görevini yürütmek.

28-Sabah 08.00 başlangıç, akşam 17.00 bitiş ve törenler müşterek.

29-Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirmek.

(535) 886 2259 (322) 344 0662 Eposta