Niyazi Temiz - Müdür Yardımcısı/Uzman Öğretmen

Niyazi Temiz - Müdür Yardımcısı/Uzman Öğretmen

2019 yılı itibari ile Lokman Hekim Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evlidir.

Görev Tanımı

1-Müdür yardımcısı, eğitim ve öğretim, yönetim, rehberlik ve denetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre karşı sorumludur. 

2-Müdürün izinli veya görevli olduğu durumlarda müdüre vekâlet etmek. 

3-Fatih projesi kapsamındaki iş ve işlemleri yürütmek.

4-Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütmek. Resmi yazıları DYS üzerinde hazırlayıp imzalayarak müdürün onayına sunmak ve ilgili bürolara ve makamlara göndermek. Gelen evrakların gereklerini gününü geçirmeden yapmak. Müdürü bilgilendirmek. Müdürün havale ettiği dilekçeleri DYS üzerinden gelen evrak sistemine kaydetmek ve gereğini yapmak.

5-Öğretmenlerin ve diğer personelin hizmetiçi eğitim gereksinimlerini tespit edip okul müdürünü bilgilendirmek. Hizmetiçi eğitim başvurularını MEBBİS üzerinden onaylamak ve takibini yapmak.

6-Öğretmenler Kurulu toplantılarının gündemini hazırlamak ve sekreteryasını yürütmek.

7-Hukuk, Disiplin ve Teftiş iş ve işlemlerinin mevzuatına uygun yürütülmesini sağlamak.

8-Onarım, yatırım, tahsis ve tapu ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek. Okulun bakım, onarım ve donatım ihtiyaçlarını belirleyerek e-talep ve onarım modülleri üzerinden gerekli başvuru işlemlerini yapmak. 

9-Personelin geçici ve/veya sürekli görev yollukları ile ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesini sağlamak.

10-Ders dışı etkinliklerin yıllık çalışma planlarını ve çalışmaların işleyişini denetlemek, aylık puantajlarını düzenlemek ve aksaklıklarla ilgili okul müdürünü bilgilendirmek.

11-İŞKUR, TYP, Sürekli İşçi ve diğer personel ile ilgili maaş, özlük, izin, görev talimatnamesi vb iş ve işlemleri yapmak. Personellerin mesailerini ve çalışmalarını takip etmek.

12-Destekleme ve Yetiştirme kursları ile ilgili iş ve işlemleri yapmak.

13-Öğrenci devam ve devamsızlıklarını izlemek, devamsızlık yapan öğrencilerin velileriyle iletişim sağlamak ve gerektiğinde rehber öğretmenle işbirliği yapmak.

14-Derslerin öğretmenlere dağıtımıyla ilgili programları hazırlamak ve müdürün onayına sunmak.

15-Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerin nöbet çizelgelerini hazırlayarak müdürün onayına sunmak ve nöbet görevlerini kontrol etmek. 

16-Aylık, ücret ve sosyal yardımlarla ilgili iş ve işlemleri yapmak. Puantajları aylık olarak hazırlamak ve icra kesintilerini düzenli olarak yapmak.

17-Müdürün harcama yetkilisi olduğu durumlarda, gerçekleştirme görevlisi görevini yürütmek. 

18-Harcama ve Mali Yönetim Sistemi ile ilgili iş ve işlemleri yapmak. Elektrik, Su, Doğalgaz, Telefon, İnternet faturalarını zamanında sisteme girerek ödenek taleplerini yapmak; ödenek geldiğinde gerekli evrakları hazırlayarak ödemelerin zamanında yapılmasını sağlamak.

19-Okulumuzda çalışan veya çalıştırılacak personeller ile Ek Ders karşılığında çalışan Ücretli Öğretmenlerin SGK iş ve işlemlerini düzenli olarak yapmak. Aylık puantajlarını düzenlemek, icra kesintilerini yapmak.

20-Personelin göreve başlama, görevden ayrılma, izin, hastalık ve diğer devam-devamsızlık durumlarını takip etmek. Bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek ve müdürü bilgilendirmek. 

21-Her türlü tebligat işlemini mevzuatına uygun olarak gerçekleştirmek, adli ve idari yargı ile ilgili işlemleri yürütmek.

22-Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek ve gerekli olanları imzalamak. 

23-Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılmak, başkanlık etmek ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek. 

24-Verilen nöbet görevini yürütmek, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izlemek, nöbet raporlarını incelemek, varsa sorunları müdüre iletmek.

25-Bursluluk ve sosyal yardımlarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek.

26-Sorumluluğuna verilen 10. ve 12. Sınıf öğrencileriyle ilgili iş ve işlemleri müdür ile işbirliği içinde yürütmek.

27-Okul ücretsiz kitap seçimi, temini ve dağıtımı iş ve işlemlerini yapmak.

28-Yarışmaların tertip, görevlendirme, sonuçlandırma ve koordinasyonu ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek.

29-Okulda uygulanacak olan ortak sınavlar, seviye tespit sınavları, sorumluluk sınavları ve deneme sınavlarının planlaması ve uygulamasını yapmak.

30-Öğretmen ve personelin kullandığı online modüllerin bilgi girişleri ve şifre verme işlemleri.

31-Sabah 08.00 başlangıç, akşam 17.00 bitiş ve törenler müşterek.

32-Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirmek. 

 

(535) 886 2259 (322) 344 0662 Eposta